Σελίδες

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

"ΕΝΑ ΕΞΟΧΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ"... ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Την περίοδο που κάποιοι ετοιμάζονται -ή κάνουν ήδη- τις καλοκαιρινές διακοπές τους, κάποιοι άλλοι βρίσκονται στην «καυτή» Αθήνα για να ψυχαγωγήσουν το θεατρόφιλο κοινό. 

Αναφερόμαστε, φυσικά, στους συντελεστές της παράστασης «Ένα εξοχικό παρακαλώ» που παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία στο θερινό Θέατρο Αθηνά. 

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο κείμενο που υπογράφει ο Γιώργος Φειδάς και «παντρεύει» διάφορα συναισθήματα, ενώ δεν λείπει το... μυστήριο. Τη σκηνοθεσία κάνει ο «μαιτρ» Βασίλης Θωμόπουλος, ενώ οι ηθοποιοί που έχουν αναλάβει να δώσουν σάρκα και οστά στους χαρακτήρες είναι οι ιδανικότεροι. Η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Μάριος Αθανασίου, ο Κώστας Αποστολάκης, η Μαρία Κορινθίου και σ' έναν ρόλο έκπληξη η Χριστίνα Τσάφου δίνουν... απλόχερα γέλιο και συγκίνηση καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης, ενώ οι τάχιστα ανερχόμενοι Ρένος Ρώτας & Κλέλια Ανδριολάτου ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του σκηνοθέτη, επιτυγχάνοντας αρκετά καλές επιδόσεις, ενώ όλα δείχνουν ότι ήρθαν για να... μείνουν! 

Να σημειωθεί ότι η παράσταση θα συνεχιστεί μέχρι και την Πέμπτη 11 Αυγούστου, ώστε να κάνουν κι εκείνοι ένα μικρό διάλειμμα. Αμέσως μετά θα πάνε μία εβδομάδα στην Κρήτη και θα επιστρέψουν δριμύτεροι στο θερινό Θέατρο Αθηνά. Εν τω μεταξύ, πληροφορίες θέλουν την παράσταση να συνεχίζεται και τον χειμώνα -στο ίδιο θέατρο- αλλά με αλλαγές στο καστ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: