Σελίδες

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

CLOCK... ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Τα τελευταία χρόνια η περιοχή του Χαλανδρίου έχει αρχίσει να μαζεύει και πάλι τον κόσμο της. Σ’ αυτό έχει συμβάλλει βέβαια η λειτουργία διάφορων alternative χώρων διασκέδασης –και όχι μόνο!
Ένας από αυτούς είναι το Clock (Πλατεία Ελευθερωτών 11, Χαλάνδρι) που μπορείς να κάνεις τα πάντα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Πιο συγκεκριμένα να απολαύσεις τον καφέ σου, να δοκιμάσεις γευστικά γκουρμέ πιάτα και όσο περνά η ώρα να βλέπεις τον χώρο να μετατρέπεται σε club για διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με mainstream ελληνικά και ξένα τραγούδια, αλλά και πολύ ροκ μουσική!

 Επιπλέον κάθε Τετάρτη στήνεται ένα ξέφρενο party με αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές που ερμηνεύουν παλιές και νέες επιτυχίες. Μερικοί από αυτούς που έχουν περάσει είναι οι: Γιώργος Λεμπέσης, Τριαντάφυλλος, Πέτρος Ίμβριος, Λάμπης Λιβιεράτος, Νίκος Ζωιδάκης κ.ά. 

Το γεγονός ότι το Clock βρίσκεται στα Β.Π δεν επηρεάζει καθόλου τις τιμές οι οποίες είναι ιδιαίτερα προσιτές. Όλα τα παραπάνω το βάζουν στη λίστα ως ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της περιοχής που αξίζει οπωσδήποτε να πας!






Δεν υπάρχουν σχόλια: