Σελίδες

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

"ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ": ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο//Περιοδικό: ΜΥtv

Ικανοποιημένοι από τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η οικογενειακή κωμωδία "Μοντέρνα Οικογένεια" είναι οι υπεύθυνοι του Mega, δίνοντας έτσι το πράσινο φως στη σειρά και για δεύτερη χρονιά.

Όμως στον δεύτερο κύκλο έχουμε δύο αλλαγές σε δύο από τους βασικούς συντελεστές. Ο πρώτος που ανακοίνωσε την αποχώρησή του ήταν ο σκηνοθέτης, Πιέρρος Ανδρακάκος, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση του Πέτρου Μπούτου για να ενταχθεί στο δυναμικό της εταιρείας παραγωγής Ants Production Hub. Στη συνέχεια αποχώρησε και ο σεναριογράφος, Αποστόλης Τσαούσογλου, ο οποίος ήδη μελετά νέες προτάσεις και ετοιμάζει με προσοχή την πρώτη του κινηματογραφική ταινία. 

Έτσι, οι υπεύθυνοι του Mega ανέθεσαν τον 2ο κύκλο της "Μοντέρνας Οικογένειας" στον σκηνοθέτη Σπύρο Ρασιδάκη ("Ο πόλεμος των άστρων", "Πίσω στο σπίτι" κ.ά.) και τον σεναριογράφο Νίκο Παπαδόπουλο ("Big Bang", "L.A.P.D" σε συνεργασία με τον Α. Τσαούσογλου). Η συμφωνία μάλιστα για την ερχόμενη σεζόν προβλέπει 26 νέα επεισόδια. Ακόμη, στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν τεθεί περικοπές μέχρι 25% στον προϋπολογισμό της σειράς.

*Ο νέος κύκλος της "Μοντέρνας Οικογένειας" θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και όχι μία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: