Σελίδες

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

"TOC-TOC" ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!


Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στο Θέατρο Ήβη η κωμωδία του Laurent Baffie, "Toc-Toc", ο Κώστας Σπυρόπουλος ετοιμάζει εκ νέου το ανέβασμα της σε νέο χώρο που θα έχει θέα την... Ακρόπολη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com, το "Toc-Toc", από τέλη Ιουνίου μετακομίζει στο ACRO όπου και θα παρουσιάζεται από Πέμπτη έως και το Σάββατο.
Στην summer edition της παράστασης θα πρωταγωνιστούν και πάλι οι: Κώστας Σπυρόπουλος (Βασίλης), Χρήστος Βαλαβανίδης (Φώτης), Ματθίλδη Μαγγίρα (Μαρία) και η Θωμαϊς Ανδρούτσου (Νίτσα). Στον ρόλο της Κατερίνας Γερονικολού θα δούμε την Κατερίνα Τσάβαλου -με νέο χαρακτήρα, αφού θα υποδυθεί μία Κύπρια-, ενώ στον ρόλο του "Μπάμπη" θα έχουμε διπλή διανομή: Μιχάλη Μαρκάτη και τον Ορφέα Παπαδόπουλο, ο οποίος κρατούσε τον ρόλο όλο τον χειμώνα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στο διάλειμμα της παράστασης θα υπάρχει ένα κουβανέζικο συγκρότημα που θα παίζει μουσική. Να σημειωθεί, ότι κατά τη διάρκεια της παράστασης ο θεατής θα έχει την ευκαιρία να πίνει το ποτό του, ενώ μετά το τέλος της παραστάσης θα εξελίσσεται ένα μικρό party.

Δεν υπάρχουν σχόλια: