Σελίδες

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΑΛΙΝΑ ΚΟΤΣΟΒΟΥΛΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΝΟΥΝ "ΠΡΑΜΑΤΑ & ΘΑΜΑΤΑ"

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ήταν από τις παραστάσεις που παρέλαβαν από νωρίς το... εισιτήριο για τη δεύτερη χρονιά, λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημείωνε. 

Ο λόγος για τα "Πράματα & Θάματα" του Θοδωρή Αθερίδη που πρόκειται να επαναληφθεί στο Θέατρο Μικρό Παλλάς, με τον ίδιο τον Θοδωρή, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λευτέρη Ελευθερίου και τον Γιάννη ΜπισμπικόπουλοΩστόσο, στους δύο γυναικείους πρωταγωνιστικούς ρόλους δεν θα δούμε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τη Νάντια Κοντογεώργη -κάτι που είχε γίνει γνωστό στην τελευταία παράσταση.

Στην ανανεωμένη version της παράστασης, σύμφωνα με τον Βασίλη Μπουζιώτη και τη "Real News", οι δύο γυναίκες ηθοποιοί που "έκλεισαν" να πρωταγωνιστούν είναι η Αλίνα Κοτσοβούλου -με τον ρόλο κρατούσε η Νάντια- και η Ευαγγελία Συριοπούλου -με τον ρόλο που κρατούσε η Ιωάννα- και γνωρίσαμε μέσα από "Το σπίτι της Έμμας".

Τι είναι το σύστημα; Ποιος είναι το σύστημα; Εγώ είμαι στο σύστημα; Αυτός που πάει κόντρα στο σύστημα είναι αντισυστημικός, ή το σύστημα μεγάλωσε κι εμπεριέχει και τους αντισυστημικούς στις προδιαγραφές του; Αν οι κακοί είναι στις φυλακές, οι καλοί που βρίσκονται;
Ο θαυματοποιός Γιάννης Ζουγανέλης παρουσιάζει μια αντεργκράουντ πολιτική σάτιρα βασισμένη σε πιο αληθινή απ’ τις πραγματικές ιστορίες που μας λένε στις ειδήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: