Σελίδες

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗ!

Με διπλό «στοίχημα» ξεκινάει η φετινή καλλιτεχνική περίοδος για τον Πάνο Αμαραντίδη. Μπορεί τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου να ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η μουσική παράσταση, «Encore», με τον Μέμο Μπεγνή και τη Τάνια Τρύπηκερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και κριτικέςαυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Κατ’ αρχάς, η εν λόγω παράσταση αναμένεται να παρουσιαστεί στις 16 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο Μακεδονία Παλλάς, και στη συνέχεια στο κοινό της Πάτρας και της Λευκωσίας. Ακόμη, από τον Ιανουάριο του 2015, ο γνωστός δημιουργός με τους στενούς φίλους και συνεργάτες του θα κάνουν το «Encore…2», μεταφέροντας μας για ακόμη μία φορά τα πιο ωραία τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς μουσικού θεάτρου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com, το δεύτερο «στοίχημα» του δημιουργού αφορά στο θρυλικό μιούζικαλ «Ο Βιολιστής στη Στέγη», που πρόκειται να παρουσιαστεί στο Θέατρο Badminton, στις 17 Απριλίου του 2015. Πριν από λίγες ημέρες ο, σύμφωνα με τον Κ. Γεωργουσόπουλο, ενορχηστρωτής θεάματος Πάνος Αμαραντίδης συμφώνησε να υπογράψει την απόδοση του κειμένου, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αμερικανός σκηνοθέτης Rob Ruggiero. Στόχος των συντελεστών είναι η νέα version του μιούζικαλ, να μην θυμίζει σε τίποτα το ανέβασμα του 1997. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στους στίχους των τραγουδιών θα συνεργαστεί ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος. Επιπλέον, τη χορογραφία του Jerome Robbins αναπαράγει ο Parker Esse, τη μουσική διδασκαλία και διεύθυνση της 20μελους ζωντανής ορχήστρας ο Αλέξιος Πρίφτης, τα σκηνικά και τα κοστούμια ο Γιώργος Πάτσας.
Ο θίασος απαρτίζεται από τον Γρηγόρη Βαλτινό, τη Ρένια Λουιζίδου, τον Μέμο Μπεγνή, την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, την Μαριάννα Πολυχρονίδη, τον Χρήστο Πλαΐνη, την Ελένη Καρακάση και 30 ακόμη ηθοποιούς και χορευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: