Σελίδες

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ "ΟΡΚΟΙ ΣΙΩΠΗΣ"

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο| Περιοδικό MYtv


Στο τελικό στάδιο των συζητήσεων βρίσκονται ο διευθυντής προγράμματος του Sigma και σεναριογράφος, Δημήτρης Τοκαρής, με τους υπεύθυνους του Star για την υλοποίηση της καθημερινής ελληνοκυπριακής σειράς, «Όρκοι Σιωπής». Αυτές τις ημέρες, οι συντελεστές προχωρούν στη στελέχωση του καστ, αφού στα μέσα Αυγούστου προγραμματίζεται να ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα, αρχικά από την Κύπρο και έπειτα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MYtv, στην εν λόγω σειρά συμφώνησαν να βρίσκονται ο Κώστας Καζάκος, η Κάτια Δανδουλάκη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Μαρία Κορινθίου, η οποία είναι θετική. 

Η ιστορία ξεκινά το 1976, μετά από τη δολοφονία ενός κύπριου επιχειρηματία και πολιτικού παράγοντα στο Ναύπλιο. Το «γιατί» κυριεύει την οικογένεια του δολοφονηθέντα, αλλά και τους Κύπριους, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση και αναταραχή στις ζωές όλων, ενώ παράλληλα πολλά μυστικά θα βγουν στο φως. 

Το συγγραφικό δίδυμο Σταύρος Αβδούλος-Ειρήνη Ριτσώνη –που συνεργάζονται με τον Δημήτρη Τοκαρή- έχουν ετοιμάσει ήδη τα 10 πρώτα επεισόδια, ενώ η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη στην prime time ζώνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: