Σελίδες

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΝΑΥΠΛΙΩΤΟΥ-ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ-ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ "ΒΙΚΤΩΡ-ΒΙΚΤΩΡΙΑ"

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Γιάννης Παπαθεοχάρης και οι συνεργάτες του πήραν την απόφαση να αλλάξουν ριζικά το πρώην νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα», δημιουργώντας ένα νέο θεατρικό και συναυλιακό χώρο, το Pantheon Theater.

Το πρώτο φιλόδοξο εγχείρημα που πραγματοποιήθηκε ήταν η μουσικό-θεατρική παράσταση «Ένα ή Κανένα» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, με την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο. Όμως, ενόψει της νέας καλλιτεχνικής περιόδου, πολλά είναι τα «κοσμογονικά πράγματα που αναμένεται να συμβούν στο Pantheon Theater, όπως είχε αποκαλύψει πηγή, υπό την καλλιτεχνικήδιεύθυνση του Δημήτρη Λιγνάδη και του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.

Ένα από αυτά, όπως είχε αποκαλύψει ο Βασίλης Μπουζιώτης στο onlytheater.gr, είναι το ανέβασμα του «Βίκτωρ-Βικτώρια» σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Ναυπλιώτου.

Αν και το δημοφιλές μιούζικαλ πρόκειται να ανέβει μετά το Πάσχα, οι συντελεστές δουλεύουν ήδη πάνω στο εν λόγω project. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com, στο «Βίκτωρ-Βικτώρια» εκτός από την Μαρία Ναυπλιώτου στον ομώνυμο ρόλο, θα δούμε επίσης τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Αλέξη Γεωργούλη. Ο γνωστός ηθοποιός μετά τα «Πράματα & Θάματα», θα πάει κατευθείαν στον ρόλο του ομοφυλόφιλου «Τόντι» και ο Αλέξης Γεωργούλης στον ρόλο του ιδιοκτήτη ενός club που θέλει να ανακαλύψει το μυστικό του Βίκτωρ ή της… Βικτώριας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: