Σελίδες

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΓΕΛΙΟ & ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ... ΘΕΑΤΡΟ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

Από  τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ο Δημήτρης Μαλισσόβας είναι από τους σκηνοθέτες που έχουν να δώσουν πολλά στο Θέατρο. Σε κάθε νέο ανέβασμα έργου ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Δεν ακολουθεί πεπατημένες, αλλά αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το υλικό που έχει στην διάθεση του -από το κείμενο μέχρι και τους ηθοποιούς. 

Τα παραπάνω τα εντοπίζει κανείς στο νέο του θεατρικό στοίχημα που παρουσιάζεται στο Θέατρο Βικτώρια, κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:15. Το έργο λέγεται "Γελώντας άγρια" και είναι του Αμερικανού Christopher Durang, ενώ το πρωταγωνιστικό δίδυμο απαρτίζεται από τον Μάρκο Τερζιδάκη και την Κατερίνα Χατζηκυριακού.

Γρήγορος ρυθμός, ωραίο κείμενο, γέλιο και συγκίνηση σε πολλές εναλλαγές και δύο νέα παιδιά να καταφέρνουν να στέκονται αξιοπρεπέστατα πάνω στη σκηνή. Όλα ξεκινούν όταν μία νέα γυναίκα και ένας άγνωστος άνδρας συναντιούνται τυχαία στον διάδρομο ενός σούπερ μάρκετ. Εξομολογήσεις, συγκρούσεις και παρεξηγήσεις. Μιλούν για όσα τους ενοχλούν, τους αγχώνουν, τους εκνευρίζουν ή και τους φοβίζουν. Όχι μόνο αυτούς, αλλά ενδεχομένως και εμάς. 

Ένα έργο που σκιαγραφεί την σημερινή εποχή με τον καλύτερο τρόπο και σίγουρα αξίζει να το παρακολουθήσει κανείς. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: