Σελίδες

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: ΟΙ "ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ' ΑΦΤΙΑ" ΚΑΤΑΦΤΑΝΟΥΝ...

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου εκτός από δύο πολύ καλοί φίλοι είναι και δύο ηθοποιοί με "εκρηκτική" χημεία. Κάτι που αναμένεται να ξανά δούμε από τις 10 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αλίκη.

Εκεί, μαζί μ' έναν πολυμελή θίασο, θα παρουσιάσουν τους "Ψύλλους στ' αφτιά". Την ξεκαρδιστική φάρσα του Georges Feydeau, σε απόδοση του Θοδωρή Πετρόπουλου και σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Πρώτοι σας είχαμε γράψει για την Βίκυ Σταυροπούλου ότι "έκλεισε" να πρωταγωνιστεί στην εν λόγω φιλόδοξη παραγωγή, καθώς και τη διανομή του υπόλοιπου καστ που απαρτίζεται από τους: Σοφία Μουτίδου, Μίνα Αδαμάκη, Κώστα Αποστολάκη, Πάνο Βλάχο, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, Κωνσταντίνο Κακούρη, Μαρία Κωνσταντάκη, Γιώργο Κοψιδά, Μάρκο Μπούγια, Θωμά Παλιούρα. 

Σημαντικό ρόλο στην ροή της παράστασης θα έχει ο πιανίστας Δημήτρης Καραβίτης που θα τους συνοδεύει μουσικά. 

Τα σκηνικά θα κάνει ο Μανόλης Παντελιδάκης, τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη, τη μουσική επιμέλεια ο Αλέξιος Πρίφτης. Ποια είναι όμως η υπόθεση;

Στο Παρίσι της μπελ επόκ, η Γκαμπριέλ, μετά από χρόνια οικογενειακής ευτυχίας, αρχίζει να αμφιβάλλει για την πίστη του συζύγου της, Βικτόρ-Εμμανουέλ και εκμυστηρεύεται την ανησυχία της στην παλιά της φίλη Λυσιέν. Το γαϊτανάκι της κωμωδίας αρχίζει να ξετυλίγεται όταν η Γκαμπριέλ και η Λυσιέν, για να «δοκιμάσουν» τον Βικτόρ, του γράφουν μια επιστολή κλείνοντας του ραντεβού σε ένα αμφιβόλου φήμης ξενοδοχείο. Αυτό που αγνοούν είναι ότι στο ίδιο ξενοδοχείο εργάζεται ως θυρωρός ο συνήθως πιωμένος Πος που είναι ο σωσίας του Βικτόρ! Όταν όλοι οι ήρωες του έργου καταφθάνουν στο ξενοδοχείο, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, το φυτίλι της φάρσας πυροδοτείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: