Σελίδες

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η νέα σειρά των Ρήγα-Αποστόλου και οι «Τρίχες»

Του Παναγιώτη Μουλόπουλου



Έτοιμοι να ξανά ενώσουν τις δυνάμεις τους είναι ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου για τις ανάγκες μίας νέας τηλεοπτικής σειράς, ύστερα από ένα σύντομο τηλεοπτικό «διαζύγιο».
Το νέο τους κοινό «χτύπημα» θα γίνει σε γνώριμα εδάφη και για τους δύο σεναριογράφους και συγκεκριμένα σε αυτά του ΑΝΤ1 –όπως λένε νεότερες πληροφορίες. Η σειρά προγραμματίζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ στόχος των υψηλόβαθμων στελεχών είναι η μετάδοση της 2-3 φορές την εβδομάδα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της citypress.gr, η σειρά έχει ως προσωρινό τίτλο «Τρίχες» και το μεγαλύτερο μέρος της διαδραματίζεται σε ένα κομμωτήριο, με κεντρική ηρωίδα την Βασιλική Ανδρίτσου.
Για τις ανάγκες του πιλότου οι συντελεστές παραβρέθηκαν σε κομμωτήριο γνωστής αλυσίδας επί της λεωφόρου Πεντέλης, με το κλίμα να είναι πάρα πολύ καλό, παρόλο τα πολύωρα γυρίσματα.
Όπως είναι ήδη γνωστό, στην εν λόγω σειρά θα πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Ρήγας, Βασιλική Ανδρίτσου, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μιράντα Ζαφειροπούλου, Παύλος Κοντογιαννίδης, Ορέστης Τζιόβας, Τόνι Δημητρίου, σε σκηνοθεσία του πρώτου, ενώ θα υπάρχουν αρκετά guest, όπως αυτό της  Ιωάννας Πηλιχού, η οποία συμμετείχε και στον πιλότο.
Η παραγωγή της σειράς υπογράφεται από την εταιρεία "Παπανδρέου Α.Ε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: