Σελίδες

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Το συναρπαστικό ταξίδι του ''Rain Man''

Έχοντας την «γερή» μετάφραση του Θοδωρή Πετρόπουλου και τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος επεξεργάζεται μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, οι: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Γιάννης Στάνκογλου, Κλέλια Ρένεση, Θοδωρής Ρωμανίδης, Σπύρος Κυριαζόπουλος, Μαρία Μπεληγιάννη, Γιάννης Καρατζογιάννης, θα παρουσιάσουν τον «Rain Man» του Dan Gordon.

Το έργο παρουσιάζεται από την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, στη κεντρική σκηνή του Θεάτρου «Γκλόρια» (Ιπποκράτους 7, Αθήνα), ενώ η θεατρική διασκευή βασίζεται στο κινηματογραφικό σενάριο των Barry Morrow & Ronald Bass, με τους Ντάστιν Χόφμαν & Τομ Κρουζ, να «σημαδεύουν» τους δύο αντρικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Λίγα λόγια για το έργο: Ο Τσάρλι Μπάμπιτ (Γιάννης Στάνκογλου), ένας νεαρός έμπορος αυτοκινήτων, ανακαλύπτει, όταν επιστρέφει στο πατρικό του για την κηδεία του πατέρα του, ότι έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) που είναι αυτιστικός και έγκλειστος σε ίδρυμα και στον οποίο ο πατέρας τους αφήνει όλη του την περιουσία. Τυφλωμένος από τον εγωισμό του, ο Τσάρλι απάγει τον αδερφό του και ξεκινούν διασχίζοντας την Αμερική, ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα αλλάξει οριστικά τη ζωή και των δύο.
Ημέρες & ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη στις 20:00
Πέμπτη στις  20:00
Παρασκευή στις 21:15
Σάββατο: απογευματινή – 18:15 //  βραδινή – 21:15
Κυριακή στις 20:00
Τιμές εισιτηρίων:
Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή / Πλατεία: 18 ευρώ
Τετάρτη – Πέμπτη  / Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Φοιτητικό: 15 ευρώ
Εξώστης: 15 ευρώ
Για ανέργους, πολύτεκνους, συνταξιούχους, άτομα με ειδικές ανάγκες, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών, ισχύει η τιμή 15 euro το άτομο για όλες τις ημέρες των παραστάσεων απο Τετάρτη έως και Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: