Σελίδες

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

''Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος" έρχεται με τις καλύτερες...προσδοκίες

Τις δύο προηγούμενες σαιζόν,ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες του, πρόσφεραν στο θεατρόφιλο κοινό, πολύ γέλιο, παρουσιάζοντας την ''Κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού''.

Την καλλιτεχνική περίοδο 2012-2013,ο γνωστός ηθοποιός ανεβάζει στο θέατρο ''Αλέκος Αλεξανδράκης'', ''Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος'' του Νίκου Τσιφόρου και του Πολύβιου Βασιλειάδη.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πέτρου Ζούλια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τζένη Μπότση, αλλά και τους: Κάκια Ιγερινού,Τάσο Γιαννόπουλο, Ταξιάρχη Χάνο,Αλέξανδρο Καλπακίδη, Στέλιο Πέτσο και μία πλειάδα νέων ηθοποιών, αναλαμβάνουν να προσφέρουν πολύ γέλιο!

Παλιά,καλή και αγαπημένη ελληνική ταινία, η οποία στα τέλη της δεκαετίας του 1950 γνώρισε μεγάλη επιτυχία,όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στο θέατρο,αλλά και το 1960 στον κινηματογράφο.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο ρόλο του αφελή πλην τίμιου υπαλληλάκου, η Κατερίνα Παπουτσάκη στο ρόλο της κακομαθημένης κόρης, ο Ταξιάρχης Χάνος στο ρόλο του απεγνωσμένου διευθυντή για τις οικονομικές του ατασθαλίες και η Τζένη Μπότση στο ρόλο της μοιραίας γυναίκας συναντιούνται κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πέτρου Ζούλια και δημιουργούν μια κωμωδία παρεξηγήσεων μεταφέροντάς μας σε μια Ελλάδα του χθες, που έχει στοιχεία απ’ την Ελλάδα του σήμερα. Απ’ τη μια ο έρωτας, αλλά κι απ’ την άλλη τα «κόκκινα ντοσιέ», τα σκάνδαλα και οι απάτες συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στην ελληνική μας πραγματικότητα.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Πέτρος Ζούλιας
Σκηνικά- κοστούμια: Αναστασία Αρσένη
Χορογραφία: Φώτης Διαμαντόπουλος 
Φωτισμοί: Ανδρέας Μπέλλης

του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: